Skip to content

För arbetssökande

Riktigt arbete för arbetstagare. Vi erbjuder partiellt arbetsföra personer en ny möjlighet att sysselsätta sig.

Vad möjliggör Jobbkanalen för arbetssökande?

Jobbkanalen är ett nytt sätt att sysselsätta sig. Vi kartlägger lediga arbetsuppgifter i vårt nätverk för dig med beaktande av din kompetens och dina förmågor. Vi anställer dig när vi har hittat ett lämpliga arbete för dig hos ett kundföretag.

Du ingår ett arbetsavtal med Jobbkanalen men arbetar i kundföretaget. Arbetsuppgifterna anpassas efter dina behov och en expert från Jobbkanalen står vid din sida i vardagen.

Våra tjänster för arbetssökande

Våra tjänster för arbetssökande

Jobbkanalen som arbetsgivare

Hur blir jag anställd via Jobbkanalen?

Sysselsättningen börjar från att du kontaktar arbets- och näringstjänsterna. Sysselsättning förutsätter att du är partiellt arbetsför och en arbetslös arbetssökande hos arbets- och näringstjänsterna.

Lämplighetsbedömning

Arbets- och näringstjänsterna bedömer din lämplighet som Jobbakanalens arbetstagare. Du får mer information om lämplighetsvillkoren hos arbets- och näringstjänsterna.

Att hitta arbetsplats

Efter att vi hittat en lämplig arbetsplats för dig bekantar vi oss tillsammans med arbetsuppgifterna och ingår ett arbetsavtal.

Arbetet börjar

Vi står vid din sida i vardagen och ger dig stöd så att du ska lyckas i arbetet.

Sök arbete hos oss via arbets- och näringstjänsterna

Sysselsättning via Jobbkanalen förutsätter att du är partiellt arbetsför och en arbetslös arbetssökande hos arbets- och näringstjänsterna. Arbets- och näringsmyndigheten bedömer din lämplighet som arbetstagare hos Jobbakanalen. Du får mer information om lämplighetsvillkoren hos arbets- och näringstjänsterna.

Gå till arbets- och näringstjänsternas webbplats
Bekanta dig med jobbkanalens experter

Hur kan vi hjälpa dig?

Ingen fråga är för liten eller för stor, Jobbkanalens experter står till tjänst. Tveka inte att ta kontakt!

Kontaktuppgifter
Back to top