Skip to content

Vi hjälper företag att växa – och erbjuder en plats för arbetstagare att växa.

Jobbkanalen banar vägen för ett rikare arbetsliv. Vi sysselsätter partiellt arbetsföra arbetssökande och förmedlar lämpliga arbetstagare till lämpliga arbetsuppgifter.

Läs mer om Jobbkanalen
För arbetssökande

Söker du arbete?

Jobbkanalen är ett nytt sätt att sysselsätta sig. Vi kartlägger lediga arbetsuppgifter i vårt nätverk för dig med beaktande av din kompetens och dina förmågor. Vi anställer dig när vi har hittat ett lämpliga arbete för dig hos ett kundföretag. Du ingår ett arbetsavtal med Jobbkanalen men arbetar i kundföretaget. Arbetsuppgifterna anpassas efter dina behov och en expert från Jobbkanalen står vid din sida i vardagen.

Våra tjänster för arbetssökande
För arbetsgivare

Är du en arbetsgivare?

När ditt företag behöver arbetstagare hjälper vi dig att identifiera uppgifter inom vilka Jobbkanalens anställda kan sysselsätta sig och vara en del av företagets framgång. Vi ger våra arbetstagare introduktion i arbetsuppgifterna och hjälper vid behov med att omforma arbetsuppgifterna. De arbetstagare som förmedlas av Jobbkanalen är anställda vid Jobbkanalen och vi ansvarar för arbetsgivarens skyldigheter.

Våra tjänster för arbetsgivare

Jobbkanalen i ett nötskal

Vår viktigaste uppgift är att hjälpa partiellt arbetsföra arbetssökande att sysselsätta sig i arbetsuppgifter som motsvarar deras kompetens och förmågor. Vi identifierar det som krävs i arbetet och kan erbjuda lämpliga arbetstagare för olika uppgifter på ett flexibelt och pålitligt sätt. Vi utmanar de etablerade sätten att tänka på arbete och hjälper våra kunder att identifiera arbetsuppgifter i vilka Jobbkanalens arbetstagare kunde sysselsätta sig.

Vårt verksamhetssätt

Vi möjliggör tillväxt

Vi förbättrar tillgången till arbetskraft genom att på ett flexibelt och pålitligt sätt tillhandahålla arbetstagare vars potential inte annars hittas.

Fungerande och kundorienterad process

Vi fungerar som ett bemanningsföretag. Vi bär arbetsgivaransvaret och ansvaret för uppdragets genomförande på det sätt som överenskommits med kunden.

Stöd och nätverk

Vi väljer våra partner och vårt stödnätverk omsorgsfullt. De hjälper oss att hitta arbetstagarna och ge dem introduktion i arbetet.

Modernt

Vi är en pålitlig samarbetspartner för att bygga ett mer ansvarsfullt och mångfaldigt arbetsliv.

Bekanta dig med Jobbkanalens experter

Hur kan vi hjälpa dig?

Ingen fråga är för liten eller för stor, Jobbkanalens experter står till tjänst. Tveka inte att ta kontakt!

Kontaktuppgifter
Back to top