Skip to content

Respons- och anmälningskanal

På denna sida kan du ge respons på vår verksamhet och anmäla misstänkt missbruk.

Tack för din respons!

Vi samlar in respons för att utveckla vår verksamhet. Du kan ställa frågor om vår verksamhet, ge respons eller kontakta oss via blanketten nedan.

Vi behandlar all respons vi får konfidentiellt. Om du vill att vi kontaktar dig ska du lämna dina kontaktuppgifter. Vi strävar efter att behandla kontaktbegäran så snart som möjligt.

Personuppgifter som samlats in i responsen används endast för att behandla responsen. Skriv inga konfidentiella personuppgifter på blanketten. Du kan läsa mer om dataskyddet och behandlingen av personuppgifter i dataskyddsbeskrivningen.

Palaute- ja yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit antaa meille palautetta ja jättää yhteydenottopyynnön. Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä, niin lisääthän yhteystietosi lomakkeeseen.

Anmälan av misstänkt missbruk

Vi har en konfidentiell anmälningskanal för att anmäla misstänkt missbruk. Via kanalen har Jobbkanalens personal och företagets externa intressentgrupper möjlighet att ge anonym respons om missbruk, trakasserier eller oetisk verksamhet.

Vi uppmuntrar dig till att anmäla misstankar om missbruk, så att eventuella missbruk framkommer så tidigt som möjligt och vi kan vidta de nödvändiga åtgärderna. Alla anmälningar behandlas konfidentiellt och anonymt, med undantag av situationer där anmälaren själv vill uppge sin identitet.

Du kan göra en anmälan om misstänkt missbruk via blanketten nedan. Observera att denna blankett endast är avsedd för att anmäla misstänkt missbruk.

Back to top