Skip to content

Jobbkanalen för arbetssökande

Jobbkanalen är en ny sysselsättningsmöjlighet för partiellt arbetsföra.

Vad möjliggör Jobbkanalen för arbetssökande?

Vi på Jobbkanalen hjälper dig vidare i arbetslivet så att du hittar rätt arbetsgemenskap och arbetsplats. Vi kartlägger lediga arbetsuppgifter i vårt nätverk för dig med beaktande av din kompetens och dina förmågor.

Vi anställer dig när vi har hittat ett lämpliga arbete för dig hos ett kundföretag. Du ingår ett arbetsavtal med Jobbkanalen men arbetar i kundföretaget. Vi har arbetsgivare från flera olika branscher och vi anpassar arbetsuppgifterna enligt din kompetens och dina färdigheter.

Jobbkanalens experter stöder dig i arbetsvardagen. Du får alltid hjälp när du behöver det. Vår uppgift är att hjälpa dig att lyckas i ditt arbete.

Så sker sysselsättning via Jobbkanalen

Sysselsättningen börjar från att du kontaktar arbets- och näringstjänsterna. Sysselsättning förutsätter att du är partiellt arbetsför och en arbetslös arbetssökande hos arbets- och näringstjänsterna*.

Arbets- och näringstjänsterna bedömer din lämplighet som Jobbakanalens arbetstagare. Du får mer information om lämplighetsvillkoren hos arbets- och näringstjänsterna.

Efter att vi hittat en lämplig arbetsplats för dig bekantar vi oss tillsammans med arbetsuppgifterna och ingår ett arbetsavtal.

Vi står vid din sida i vardagen och ger dig stöd så att du ska lyckas i arbetet.

Klicka på denna länk för att läsa mer om Jobbkanalen som arbetsgivare.

*Med arbets- och näringstjänsterna avses både arbets- och näringsbyråerna och kommunförsöken med sysselsättning.


Blev du intresserad? Om du vill höra mer om att arbeta vid Jobbkanalen, ta kontakt.

Du hittar våra kontaktuppgifter bakom denna länk.

Sök arbete hos oss via arbets- och näringstjänsterna

Sysselsättning via Jobbkanalen förutsätter att du är partiellt arbetsför och en arbetslös arbetssökande hos arbets- och näringstjänsterna*. Arbets- och näringsmyndigheten bedömer din lämplighet som arbetstagare hos Jobbakanalen. Du får mer information om lämplighetsvillkoren hos arbets- och näringstjänsterna.

*Med arbets- och näringstjänsterna avses både arbets- och näringsbyråerna och kommunförsöken med sysselsättning.

Gå till arbets- och näringstjänsternas webbplats
Back to top