Siirry suoraan sisältöön

Palaute- ja ilmoituskanava

Tällä sivulla voit antaa palautetta toiminnastamme ja ilmoittaa väärinkäytösepäilyistä

Kiitos, kun annat palautetta!

Keräämme palautetta, jotta pystymme kehittämään toimintaamme. Voit kysyä toiminnastamme, antaa palautetta tai ottaa meihin yhteyttä olevan lomakkeen kautta.

Käsittelemme kaikki saamamme palautteet luottamuksellisesti. Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä, niin jätäthän yhteystietosi. Pyrimme käsittelemään saamamme yhteydenotot mahdollisimman pikaisesti.

Palautteessa kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan palautteiden käsittelyyn. Ethän kirjaa lomakkeelle mitään luottamuksellisia henkilötietoja. Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteesta.

Palaute- ja yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit antaa meille palautetta ja jättää yhteydenottopyynnön. Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä, niin lisääthän yhteystietosi lomakkeeseen.

Väärinkäytösepäilystä ilmoittaminen 

Meillä on käytössämme luottamuksellinen ilmoituskanava väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen. Kanavan kautta Työkanavan henkilöstöllä ja yrityksen ulkoisilla sidosryhmillä on mahdollisuus antaa anonyymiä palautetta väärinkäytöksiin, häirintään tai epäeettiseen toimintaan liittyen. 

Rohkaisemme ilmoittamaan väärinkäytösepäilyistä, jotta mahdolliset väärinkäytökset tulevat ilmi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja pystymme reagoimaan niihin tarvittavin toimenpitein. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä, lukuun ottamatta tilanteita, joissa ilmoittaja itse halua kertoa henkilöllisyytensä. 

Voit tehdä ilmoituksen väärinkäytösepäilystä alla olevan lomakkeen kautta. Huomiothan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen. 

Siirry takaisin sivun alkuun