Siirry suoraan sisältöön

Työkanava yhteistyökumppanina

Töitä tekijöitä vailla? Me kyselemme työn ja yrityksesi puolesta.

Osatyökykyiset työntekijät voivat olla yrityksellesi tärkeä työvoimaresurssi

Haluaisitteko palkata osatyökykyisiä työntekijöitä, mutta ette tiedä mistä aloittaa?

Meidän kauttamme voitte työllistää osatyökykyisiä kahden mallin mukaan:
• Henkilöstövuokrauksena, jossa Työkanava palkkaa työntekijät omaan palvelukseensa ja välittää työvoimaa organisaatiollesi
• Alihankinta, jossa Työkanava tekee itsenäisesti sovitut työtehtävät osatyökykyisillä työntekijöillä

Näin prosessi etenee

Osatyökykyisille sopivien työtehtävien kartoitus


Työkanavan asiantuntija käy kanssanne läpi organisaationne työtehtäviä, jotka voisivat sopia osatyökykyisille. Työtehtävät eivät välttämättä ole juuri niitä, joita teillä on tällä hetkellä avoimina. Katsomme yhdessä, voisiko työtehtäviä räätälöidä sopivan kokoisiksi kokonaisuuksiksi Työkanavan tehtäväksi. Kartoituksessa kiinnitämme huomiota työn vaativuuteen ja fyysiseen kuormittavuuteen, työolosuhteisiin, esimerkiksi siihen, tehdäänkö työtä yksin vai ryhmässä, onko työskentelytiloissa muita ihmisiä tai asiakkaita, minkälainen on työtilan valaistus ja äänimaisema. Samalla käymme läpi työntekijän vaatimuksia työssä onnistumiseen. Sopivien työtehtävien löydyttyä teemme tarjouksen ja sopimuksen yhteistyön aloittamisesta.

Osatyökykyisen rekrytointi


Työkanava hakee työntekijät TE-palveluiden kautta. Teidän kanssanne sovitut vaatimukset työntekijän osaamisen ja ammattitaidon suhteen välitetään TE-palveluiden Työkanava- koordinaattoreille, jotka etsivät sopivat osaajat työvoimapoolista. Työkanava palkkaa työntekijät omaan palvelukseensa ja välittää teille tarvitsemanne työvoiman sopimuksen mukaan. Sovimme palvelukuvauksella tarkemmin, mitä työtehtäviä Työkanavan työntekijä yrityksessäsi tekee. Kaikki työnantajan kulut ja velvoitteet hoitaa Työkanava (palkanmaksun lisineen, lomakorvaukset, eläkemaksut, vakuutukset jne.). Ennen varsinaista työn aloitusta työntekijä tekee koevuoron, jossa varmistetaan, että sovittu työ sopii sekä työntekijälle että asiakkaalle.

Kuljemme mukana työarjessa


Työkanavan asiantuntijat ovat mukana työntekijöiden arjessa ja auttavat heitä onnistumaan työssään. Tarvittaessa Työkanavan asiantuntijat ovat myös sinun organisaatiosi tukena tarpeen mukaan.
Työkanava sitoutuu yhdessä sovittuun palvelutasoon ja laatuun, jonka varmistamme säännöllisellä yhteydenpidolla. Työkanavan asiantuntijat keskustelevat säännöllisesti henkilöstönne kanssa, miten Työkanavan työntekijät pärjäävät työssään ja mahdolliset haasteet ratkaistaan yhdessä.

Ota yhteyttä

Etsitään teidän organisaatiollenne sopiva yhteistyömalli

Tuovi Maasio Asiakkuudet 050 576 1681

Siirry takaisin sivun alkuun