Siirry suoraan sisältöön

Työkanava työnantajana

Tukea ja ohjausta työarkeen. Kuljemme työntekijöidemme rinnalla työarjessa.

Töitä mahdollisimman monelle

Me Työkanavassa uskomme työntekijöidemme potentiaaliin ja kasvunvaraan. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme mielekkäitä ja motivoivia työtehtäviä. Meidän tehtävämme on mahdollistaa, että työntekosi sujuu mutkattomasti ja onnistut työssäsi. Olemme turvallinen työnantaja, kuljemme rinnallasi koko työsuhteen ajan. Arvostamme kykyjäsi ja saat tehdä juuri sinulle sopivaa oikeaa työtä, josta maksetaan työehtosopimusten mukaista oikeaa palkkaa.

Työllistyminen Työkanavaan tapahtuu TE-palveluiden* kautta. Meidän tehtävämme on etsiä työvoimaa tarvitsevia yrityksiä ja organisaatioita. Löydettyämme sopivia tehtäviä ilmoitamme niistä TE-palveluille, jotka osoittavat työntekijät avoimiin tehtäviin. Me Työkanavassa emme siis tee suoria työtarjouksia työnhakijoille. Jotta työskentely Työkanavassa olisi sinulle mahdollista, tulee sinun olla osatyökykyinen ja työtön työnhakija TE-palveluissa. Lisätietoja Työkanavaan työllistymisen ehdoista voit kysyä alueesi TE-palveluista.

*TE-palvelut tarkoittavat sekä TE-toimistoja että työllisyyden kuntakokeiluja.

Onnistumisen eväitä työarkeen

Kun TE-palvelut on osoittanut sinulle sopivan työpaikan, palkkaamme sinut työsuhteeseen Työkanavaan. Työsopimuksen solmit Työkanavan kanssa, mutta työtehtävät tehdään aina asiakasyrityksessä. Työsuhde alkaa noin kuukauden kestävällä valmennusjaksolla. Valmennusjakson aikana perehdyt Työkanavaan työnantajana ja työtehtäviin tekemällä koevuoroja asiakasyrityksessä.

Koevuoroissa voit kokeilla työtehtäviä turvallisesti Työkanavan palveluesihenkilön kanssa ja tarvittaessa voimme muotoilla tehtäviä osaamisellesi ja kyvyillesi soveltuviksi. Koevuorojen aikana myös tuleva työyhteisö tulee tutuksi. Koko valmennusjakson ja koevuorojen ajalta sinulle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Kun koevuorot on onnistuneesti suoritettu, voit aloittaa työt asiakasyrityksessä.

Olemme tukenasi koko työsuhteen ajan. Jokainen Työkanavan työntekijä saa henkilökohtaisen palveluesihenkilön, joka oppii tuntemaan sinut ja sinun tarpeesi työelämässä. Palveluesihenkilöiden tärkein tehtävä on tukea sinua työarjen erilaisissa tilanteissa.  Palveluesihenkilöt ovat helposti tavoitettavissa ja auttavat löytämään vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä ratkomaan mahdollisia työarjessa eteen tulleita haasteita. Työkanavan työntekijänä sinun on mahdollista saada yksilöllistä tukea ja ohjausta, jotta voit onnistua työtehtävissäsi.

Lue tämän linkin takaa avautuvasta blogikirjoituksesta, mitä Työkanavan palveluesihenkilö Niina Takalo kertoo esihenkilön roolista osatyökykyisen tukemisessa työarjessa.

Lue tämän linkin takaa avautuvasta blogikirjoituksesta, mitä Työkanavan palveluesihenkilö Kim Lautamo kertoo työtehtävien räätälöinnistä ja tukitoimista työarjessa.

Haluatko kuulla lisää Työkanavassa työskentelystä? Ota rohkeasti yhteyttä. Löydät yhteystietomme klikkaamalla tätä linkkiä.

Siirry takaisin sivun alkuun