Siirry suoraan sisältöön

Työkanava työnantajana

Tukea ja ohjausta työarkeen. Kuljemme työntekijöidemme rinnalla työarjessa.

Onnistumisen eväitä työarkeen

Meidän tehtävämme on mahdollistaa, että työntekosi sujuu mutkattomasti ja onnistut työssäsi. Olemme turvallinen työnantaja. Arvostamme kykyjäsi ja saat tehdä juuri sinulle sopivaa oikeaa työtä, josta maksetaan työehtosopimusten mukaista oikeaa palkkaa.

Kun sinulle sopiva työpaikka asiakasyrityksessämme on löytynyt, tutustumme työtehtäviin yhdessä ja saat kattavan perehdytyksen tehtäviin. Tarvittaessa muotoilemme perinteisiä työnkuvia sinun osaamisellesi ja kyvyillesi soveltuviksi. Työsopimuksen solmit Työkanavan kanssa, mutta työtehtävät tehdään aina asiakasyrityksessä.

Olemme tukenasi koko työsuhteen ajan. Etsimme yhdessä vastauksia kysymyksiin ja ratkomme yhdessä mahdollisia haasteita. Saat meidät helposti kiinni, jos työarjessa jokin asia askarruttaa. Sinulle nimetty henkilökohtainen palveluesihenkilö tuntee sinut ja tietää sinun tarpeesi. Työkanavan työntekijänä saat yksilöllistä tukea ja ohjausta työtehtävissä onnistumiseksi.

Me uskomme työntekijöidemme potentiaaliin ja kasvunvaraan. Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme mielekkäitä ja motivoivia työtehtäviä.

Lue tämän linkin takaa avautuvasta blogikirjoituksesta, mitä Työkanavan palveluesihenkilö Niina Takalo kertoo esihenkilön roolista osatyökykyisen tukemisessa työarjessa.

Lue tämän linkin takaa avautuvasta blogikirjoituksesta, mitä Työkanavan palveluesihenkilö Kim Lautamo kertoo työtehtävien räätälöinnistä ja tukitoimista työarjessa.

Haluatko kuulla lisää Työkanavassa työskentelystä? Ota rohkeasti yhteyttä. Löydät yhteystietomme klikkaamalla tätä linkkiä.

Siirry takaisin sivun alkuun