Siirry suoraan sisältöön

Whistleblow

Kiitos, kun annat palautetta!

Keräämme palautetta, jotta pystymme kehittämään toimintaamme. Voit kysyä toiminnastamme, antaa palautetta tai ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@tyokanava.fi tai tämän linkin takaa avautuvalla lomakkeella/alla olevan linkin kautta.

Käsittelemme kaikki saamamme palautteet luottamuksellisesti. Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä, niin jätäthän yhteystietosi. Pyrimme käsittelemään saamamme yhteydentotot mahdollisimman pikaisesti.

Palautteessa kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan palautteiden käsittelyyn. Ethän kirjaa lomakkeelle mitään luottamuksellisia henkilötietoja. Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteesta (tähän linkki tietosuojaselosteeseen).

Väärinkäytösepäilystä ilmoittaminen

Meillä on käytössämme luottamuksellinen ilmoituskanava väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen. Kanavan kautta Työkanavan henkilöstöllä ja yrityksen ulkoisilla sidosryhmillä on mahdollisuus antaa anonyymiä palautetta väärinkäytöksiin, häirintään tai epäeettiseen toimintaan liittyen.

Rohkaisemme ilmoittamaan väärinkäytösepäilyistä, jotta mahdolliset väärinkäytökset tulevat ilmi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja pystymme reagoimaan niihin tarvittavin toimenpitein. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä, lukuun ottamatta tilanteita, joissa ilmoittaja itse halua kertoa henkilöllisyytensä.

Voit tehdä ilmoituksen väärinkäytösepäilystä alla olevan linkin kautta avautuvasta lomakkeesta. Huomiothan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen.

Tee ilmoitus väärinkäytösepäilystä klikkaamalla tätä linkkiä ja täyttämällä linkin takaa avautuva lomake.

Siirry takaisin sivun alkuun