Siirry suoraan sisältöön

Yhdessä muutamme tapaa ajatella työtä – katso videoilta Työkanavan, Lassila & Tikanojan ja Rinnekotien mietteitä

18.6.2024

Työkanavan ja kumppaniemme yhteistyöstä on poikinut lukuisia hienoja onnistumisia. Yhdessä työnantajien kanssa olemme pystyneet muuttamaan tapaa ajatella työtä. Iloitsemme jokaisesta luomastamme työllistymisestä. 

Miten Työkanavan Tuovi Maasio kuvailee matkaa tähän asti? Entä millaisia ajatuksia Työkanavan kumppaneilla, Lassila & Tikanojalla sekä Rinnekodeilla, on yhteistyöstä ja osatyökykyisten työllistämisestä? Katso videot alta!

Työkanavan toiminta nykymuodossaan loppuu maamme hallituksen päätöksestä. Osatyökykyisten työllistymisen haasteet eivät kuitenkaan katoa, vaan niihin on edelleen etsittävä kestäviä ratkaisuja. Tähän tarvitsemme monia keinoja – ja meitä kaikkia. 

Siirry takaisin sivun alkuun