Siirry suoraan sisältöön

Markkinointipäälliköksi Työkanavalle? Hae 26.2. mennessä

6.2.2024

Työkanava Oy on täysin uudenlainen vastuullinen henkilöstöpalveluyritys. Työllistämme kaikkein vaikeimmassa työmarkkina-asemassa olevia osatyökykyisiä ja välitämme heidän työpanostaan asiakasyrityksiin.

Haemme markkinointipäällikköä rakentamaan myyntiä tukevaa markkinointiviestintää ja palvelukonsepteja.

Tehtävässä vastaat markkinoinnin ja viestinnän toteuttamisesta, asiakaslähtöisten liiketoimintakonseptien kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, sekä B-to-B-verkostoyhteistyöstä. Muun muassa Työkanavan näkyvyyden kasvattaminen eri kanavissa tulee olemaan keskeinen osa tehtävänkuvaasi.

Etsimme henkilöä, jolla on halua ja valmiuksia ottaa kokonaisvastuuta omalla osaamisalueellaan Työkanava Oy:n menestyksekkään tulevaisuuden rakentamisessa.

Toivomme sinulta kokemusta ja osaamista:

  • markkinointiviestinnästä vähintään viiden vuoden ajalta yksityisen sektorin liiketoimintaympäristössä
  • markkinointiviestinnän linjausten kehittämisestä ja toteuttamisesta
  • liiketoimintakonseptien kehittämisestä ja tuotteistamisesta
  • digitaalisen markkinointiviestinnän työkaluista ja sosiaalisesta mediasta
  • verkostoyhteistyön rakentamisesta, kehittämisestä ja ylläpidosta

Uskomme, että tehtävässä menestymisen kannalta korkeakoulututkinnosta voi olla apua, mutta sitä tärkeämpänä pidämme vahvaa kokemusta vastuullisesta markkinointiviestinnästä. Lisäksi jo hankittu valmis kokemus uuden liiketoiminnan aloittamisesta katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa ja säännöllistä läsnäoloa Työkanava Oy:n toimitiloissa Helsingissä. Kohtaamiset asiakkaiden parissa ja toimistolla ovat olennaisia uuden rakentamisessa, mutta tehtävien salliessa myös etätyöskentely on mahdollista ajoittain.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana rakentamassa ainutlaatuista yhteiskunnallista yritystä. Olet mukana rakentamassa työelämän muutosta monimuotoisemmaksi ja vastuullisemmaksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.2.2024 mennessä täällä

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultit Veronika Solovian, p. 020 7469 486, 13.2. klo 15–16 ja Aurora Huovinen, p. 044 9775973, 19.2. klo 15–16.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Siirry takaisin sivun alkuun